Ja cfare i bejne nexenesit profesoreshes - VIDEO

Ja cfare bejne nxenesit e padegjeshem. Ata i vendosin nje karrik te thyer profesoreshes e cila pa i kushtuar vemendje ulet dhe peson shume keq.