"Rrëmbehet" Florian Beqiri

Florian Beqiri, djaloshi dhjetevjecar nga Shkupi,qe u be i famshem ne saje te kenges “Ngjyra e Kuqe” te cilen e kendon me Adrian Gaxhen. Ai ndodhet ne Shkup pas angszhimeve qe ka pasur me rastin e festave te Fundvitit. Sot rreth ores 16:30 disa burra me maska kane zbritur nga nje makine e tipit “Range Rover” dhe kane rrembyer Florianin. Ata kane bere thirrje se duan 100,000 euro per ta kthyer djalin! Fatmiresisht kjo ka qene vetem nje reklame e forcave te policise se Shkupit per te sensibilizuar popullsine.