I sigurt që se keni parë kurrë këtë gjë (Video)

Një skenë interesante dhe e paparë është parë në futboll në ndeshjen e kampionatit tajlandez mes skuadrave Muangzhong United dhe Guengnam United. Një ekzekutim i gjuajtjes së lirë ishte momenti më interesant i ndeshjes. Një futbollist bën sikur bie teksa përpiqet të godasë portën kundërshtare por ndërkohë prek me kokë topin duke i dhënë mundësinë shokut të tij të godasë. Gjithësesi strategjia nuk fuksionon pasi topi përplaset në murin mbrojtës.